ТЕХНОЛОГИИ В АВТОМОБИЛА

Интуитивните технологии на XF правят всяко пътуване по-безопасно, по-свързано и по-приятно.

INCONTROL<sup>1</sup>

Наслаждавате се на най-новата информационно-развлекателна система в автомобила и оставате свързани със своя XF и света, благодарение на InControl, гамата усъвършенствани технологии на Jaguar. Интелигентните решения на системата InControl безпроблемно се интегрират с личните ви устройства, носители на данни и медийни файлове, като подобряват и обогатяват изживяването ви като водач и собственик на автомобила.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
ИНОВАЦИИ НА JAGUAR
От всеобхватни мултимедийни технологии до прецизно създадени аудиосистеми и интелигентни системи в помощ на водача - всеки XF е оборудван с иновативните и елегантно внедрени технологии InControl1 на Jaguar.
TOUCH PRO
XF предлага като стандартно оборудване усъвършенстваната технология на системата Touch Pro с 10-инчов сензорен екран и бързи реакции. Функциите на Touch Pro включват гласово управление под формата на естествен диалог, навигационна система с 2D или 3D карти и функцията интуитивна навигация1
SMARTPHONE PACK
Stay safely connected to your smartphone even while in the vehicle. Control vehicle-optimised apps, such as Spotify®, through XF’s Touchscreen using a USB connection to your Apple® or AndroidTM smartphone.
DUAL VIEW
Опционалната технология Dual View2 позволява на водача и пътника отпред да се наслаждават на различно съдържание на един и същ 10-инчов сензорен екран. Например, пътникът отпред може да гледа филм (като слуша звука с безжични слушалки със съраунд звук), а водачът може да гледа навигационните указания.
CONNECTIVITY
ПАКЕТ CONNECT PRO
Опционалният пакет Connect Pro1 ви осигурява свързване на до осем устройства чрез интегрирана в автомобила Wi-Fi точка за достъп. Работейки от смартфона ви, функцията Remote Premium на пакета Connect Pro ви позволява да виждате статуса на вашия XF дистанционно и да си взаимодействате с редица функции, включително климатроника, чрез приложението InControl Remote App.
PROTECT
Стандартно оборудване на всеки XF, Protect1 ви предлага спокойствие, благодарение на SOS Emergency Call и Optimised Jaguar Assistance. Приложението за смартфон Remote Essentials също ви предоставя жизненоважна информация за XF, където и да се намирате. Можете да проверявате нивото на гориво дистанционно, да записвате пътуванията си и дори да проверявате дали не сте оставили отворено стъкло.
SECURE TRACKER
Допълнително оборудване на всички модели XF, Secure Tracker3 засича кражба или неправомерно придвижване на вашия автомобил. Той установява местонахождението на XF и се свързва с центъра за проследяване Secure Tracker3 за откриване на автомобила. Дори и ако автомобилът ви е откраднат заедно с ключовете, можете да сигнализирате, като се обадите в колцентъра за проследяване чрез приложението Remote App3.
ИНФОРМАЦИЯ И РАЗВЛЕЧЕНИЕ
WI-FI В АВТОМОБИЛА
Опционалният пакет Connect Pro4 осигурява Wi-Fi точка за достъп, която използва мощната външна антена на XF. Това позволява на пътниците да свържат безжично до осем устройства към Wi-Fi мрежата1 на XF.
HEAD-UP ДИСПЛЕЙ<sup>5</sup>
Съсредоточете се върху пътя, благодарение на Head-Up дисплея с лазерна технология на XF. Тази свръхмодерна система проектира важна информация на предното стъкло. Нейните ярки, чисти, генерирани с лазер изображения, запазващи яснота и при директна слънчева светлина, могат да извеждат данни за скоростта, навигацията и автопилота на автомобила и да разпознават пътните знаци, където ги има.

Автомобилите, показани във видео съдържанието на този уебсайт, може да не възпроизвеждат точно последните промени и подобрения. Моля, обърнете се към вашия местен търговец на Jaguar за най-новите технически характеристики.
ВИЖТЕ ВИДЕО
yt:aJ6UnI6iwx4
ИНТЕРАКТИВЕН ДИСПЛЕЙ ЗА ВОДАЧА
12,3-инчовият интерактивен дисплей за водача4 с висока резолюция предоставя важна информация за шофирането, включително навигационни насоки на цял екран с 3D карти точно там, където имате нужда от тях. Високата му резолюция гарантира максимална яснота, а усъвършенстваният процесор предоставя плавно движеща се графика с изключителна рязкост.
ВИЖТЕ ВИДЕО
yt:ollAo344rMQ
АУДИО
Аудиосистемата Jaguar (180 W) осигурява изключителен акустичен обхват през 8 високоговорителя. За усъвършенствано аудио изживяване изберете опционалната аудиосистема Meridian™ с мощност 380 W, 10 високоговорителя и двуканален субуфер или аудиосистемата със съраунд звук Meridian с мощност 825 W, 16 високоговорителя и двуканален субуфер. Където и да седите вие и вашите пътници в XF, всички ще се наслаждавате на богато, завладяващо аудио изживяване.
РАЗГЛЕДАЙТЕ MERIDIAN

Съвременният награждаван дизайн, усъвършенстваната динамика на задвижване и свръхмодерната информационно-развлекателна система на Jaguar открояват XF от конкурентите. Използвайте нашия конфигуратор, за да създадете перфектния за вас XF.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ

1Онлайн функционалността и Wi-Fi свързаността зависят от инсталирането на микро SIM карта с подходящ договор за ползване на данни. Пакетът Connect Pro съдържа абонаментни услуги, които могат да бъдат удължени след първоначалния срок, препоръчан от вашия търговец на Jaguar. Функциите на InControl, опциите и тяхната наличност остават зависими от пазара - проверете при вашия местен търговец на Jaguar за наличността и пълните условия за вашата държава. Информацията и изображенията, изведени във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на актуализации на софтуера, контрол на версиите и други системни/визуални промени, в зависимост от избраните опции. Мобилната мрежова свързаност не е гарантирана във всички локации. InControl Apps и Remote App трябва да се изтеглят от Apple/Play Store. Всички функции в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато е безопасно. Водачите трябва по всяко време да са сигурни, че автомобилът е под техен контрол.
2Изисква Navigation Pro, CD/DVD плейър и аудиосистема Meridian™ /аудиосистема със съраунд звук MeridianTM
3Secure Tracker е абонаментна услуга, която може да бъде удължена след първоначалния срок, препоръчан от вашия търговец на Jaguar.
4Изисква Navigation Pro.
5Requires Solar Attenuating Windscreen.

Информацията и изображенията, публикувани на този уебсайт във връзка с технологията InControl, включително екрани или поредици, подлежат на актуализации на софтуера, контрол на версиите и други системни/визуални промени, в зависимост от избраните опции. Проверете при вашия местен дилър за най-новата и специфична за вашия пазар информация.
Всички функции в автомобила трябва да се използват от водачите, само когато е безопасно. Водачите трябва по всяко време да са сигурни, че автомобилът е под техен контрол.

СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Добавете до три модела за сравнение
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Научете повече за автомобилите Jaguar
СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДИЛЪР
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас