epace
E‑PACE

E‑PACE е първият компактен SUV модел на Jaguar. Той е уникално съчетание на впечатляващ външен вид, пъргавина и динамично шофиране.

вижте 360-градусов изглед на екстериора

CO2 ЕМИСИИ г/км
До 143‡ при механична трансмисия
До 158‡ при автоматична трансмисия

КОМБИНИРАН РАЗХОД НА ГОРИВО л/100 км
От 5.4‡ при механична трансмисия
От 6.0‡ при автоматична трансмисия

СРАВНЕТЕ НАШИТЕ АВТОМОБИЛИ
Добавете до три модела за сравнение
ЗАПАЗЕТЕ ТЕСТ ДРАЙВ
Организирайте пътен тест драйв чрез най-близкия до вас търговец
ИЗТЕГЛЕТЕ БРОШУРА
Научете повече за автомобилите Jaguar
СВЪРЖЕТЕ СЕ С ДИЛЪР
Потърсете търговец на Jaguar близо до вас

С фокусиран върху водача кокпит, разположен в основата на семейно-ориентиран интериор, E‑PACE взима удовлетворяващото изживяване при шофиране на Jaguar и добавя ежедневна практичност с водещо в класа пространство за съхранение на вещи в купето. Никога досега не е имало компактен SUV модел като този.

КОНФИГУРИРАЙТЕ СВОЙ МОДЕЛ
РАЗГЛЕДАЙТЕ E‑PACE ЕКСТЕРИОРА
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/epace/01.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/epace/**.jpg
КЛИКНЕТЕ, ЗА ДА ВЗАИМОДЕЙСТВАТЕ
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/epace/01_m.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/epace/**_m.jpg
НАТИСНИ ТУК
РАЗГЛЕДАЙТЕ E‑PACE ИНТЕРИОРА
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/int_360/epace_my19
КЛИКНЕТЕ, ЗА ДА ВЗАИМОДЕЙСТВАТЕ
НАТИСНИ ТУК
Нулиране
близо

Автомобилите, показани във видео съдържанието на този уебсайт, може да не възпроизвеждат точно последните промени и подобрения. Някои от описаните функции може да зависят от пазара или от двигателя. Моля, обърнете се към вашия местен търговец на Jaguar за най-новите спецификации.

РОДЕН ДА ВЪЗБУЖДА СЕТИВАТА

Въодушевяващото, инстинктивно шофиране е в ДНК-то на всеки автомобил Jaguar. Представяме ви E‑PACE, компактния SUV с характерния за Jaguar ревящ звук от двигателя.

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ
ДИЗАЙН
ГРАБВАЩ ПОГЛЕДА ВЪНШЕН ВИД
С изваяния си преден капак и атлетични задни хълбоци E‑PACE е динамичен, пъргав SUV с извивките на купе. За зашеметяващо присъствие на пътя E‑PACE е оборудван с елегантни предни LED фарове и отличителни задни LED светлини. За по-голяма безопасност, със стил, изберете матрични LED предни фарове с отличителни дневни светлини и анимирани мигачи.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ЕКСТЕРИОРА
КОКПИТ, ФОКУСИРАН ВЪРХУ ВОДАЧА
Фокусираният върху водача интериор на E‑PACE включва висококачествени материали и съвременен дизайн. Кокпитът обгръща водача, осигурявайки му лесен достъп до всички бутони и циферблати, така че да може да се концентрира върху тръпката от шофирането.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ИНТЕРИОРА
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
УСЕЩАНЕ ПРИ ШОФИРАНЕ
Открийте вълнението да шофирате E‑PACE. Предлагайки уникален баланс между пъргавина и комфорт на возията, изцяло независимата система на окачване има усъвършенстван дизайн на задното окачване тип multi-link. Модерни технологии на задвижване, включително Активно задвижване1 и Адаптивна динамика2, осигуряват на E‑PACE пъргава, контролирана возия.
ТЕХНОЛОГИИ В АВТОМОБИЛА
Създадени да направят шофирането по-безопасно и приятно, свръхмодерните технологии на E‑PACE включват информационно-развлекателната ни система Touch Pro с 10-инчов сензорен екран, подобен на таблет.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ТЕХНОЛОГИИТЕ В АВТОМОБИЛА
МЯСТО ЗА ВСИЧКО
E‑PACE има водещо в класа интериорно пространство за съхранение. Дълбоката централна конзола с поставки за чаши, които могат да се свалят, осигурява много гъвкаво пространство. Голямата жабка е чудесна за всички важни вещи, които искате да държите под ръка, а дълбоките отделения на двете предни врати са изваяни да поместят най-различни предмети.
ПРОУЧЕТЕ ПРАКТИЧНОСТТА И БЕЗОПАСНОСТТА
5-ЗВЕЗДЕН РЕЙТИНГ ОТ EURO NCAP

Jaguar E‑PACE постигна рейтинг от пет звезди от Euro NCAP, което утвърждава автомобила като един от най-безопасните на пазара. Предлагайки изключителна защита за възрастни, деца и пешеходци, той получи високи оценки във всички категории.

Богатият му набор от стандартни системи за безопасност, включително Аварийна спирачка със засичане на пешеходци и Асистент за придържане в лентата, се съчетават, за да осигурят усъвършенствана защита.

ПОСЕТЕТЕ САЙТА НА EURO NCAP
НОВ ДИЗЕЛОВ, БЕНЗИНОВ ИЛИ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ДВИГАТЕЛ?

Нашите настоящи бензинови и новите ни дизелови двигатели са най-екологичните и най-ефективните, които сме произвели досега. Нашият нов електрически силов агрегат е бъдещето в начина на задвижване. Кой е точният за вас?

КОЙ Е ТОЧНИЯТ ЗА ВАС?
ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ E‑PACE

Въодушевяващо шофиране, съвременна майсторска изработка и ежедневна практичност като стандартно оборудване. И така, кой член на семейството E‑PACE ще изберете?

ИЗБЕРЕТЕ СВОЯ МОДЕЛ

1Налично само с двигатели D240 и P300.
2Не е налично с D150, механична трансмисия и 17-инчови алуминиеви джанти.
3Пакетът Connect Pro съдържа абонаментни услуги, които могат да бъдат удължени след първоначалния срок, препоръчан от вашия търговец на Jaguar/Land Rover. Мобилната мрежова свързаност не е гарантирана във всички локации. Онлайн функционалността и Wi-Fi свързаността зависят от инсталирането на микро SIM карта с подходящ договор за ползване на данни.

Разгледайте стойностите съгласно WLTP.
WLTP е новият официален тест на ЕС, използван за изчисляване на стандартизираните стойности за разход на гориво и CO2 емисии на пътнически автомобили. Той измерва горивото, консумацията на енергия, пробега и емисиите. Проектиран е да предоставя стойности, по-близки до реалното поведение при шофиране. Той тества автомобили с опционално оборудване и с по-взискателна тестова процедура и профил на шофиране.

Показаните данни са в резултат от официални тестове на производителя съгласно европейското законодателство. Само за сравнителни цели. Реалните стойности може да се различават. Данните за CO2 и разхода на гориво могат да варират в зависимост от джантите и оборудваните опционални екстри.